Commissies

OJC Midgard kenmerkt zich door de vele commissies. Hieronder een opsommig van alle verschillende werkgroepen.

Bestuur OJC Midgard:

Locatie manager: Sraar Beterams

Bestuursvoorzitter: Marc Beterams

Penningmeester: Linda Verkuijlen

Penningmeester: Joep Thielen

Bestuurslid: Patrick van Meijel

Bestuurslid: Stef van Berlo

Tapcommissie:

Onder de tapcommissie vallen alle tappers van OJC Midgard. Allen zijn zij in het bezit van een IVA certificaat ter bevordering van verantwoordt schenken. Enkele van onze vrijwilligers beschikken over het certificaat: Sociale Hygiƫne. Ook tapper worden bij OJC Midgard? Neem contact op met de voorzitter van de tapcomissie: Aron van Peer.

Voetbal- en activiteiten commissie (VAC):

De Voetbal- en activiteiten commissie, VAC (voorheen de vrijdagavond commissie) draagt zorg voor alle sportieve activiteiten van OJC Midgard. Het bekendste voorbeeld hiervan is het Wanssum Open Beachvolleybal Toernooi. Lid worden van de VAC? Geef eens een gil aan de voorzitter van de VAC: Danny Lensen.

Feestcommissie:

Die gezellige feestjes in de Midgard, die worden georganiseerd door de feestcommissie. Tot ver in de regio kennen jongeren concepten als: Soosation, Midnight’s en H.S.O.D. ( Hardstyle Overdose ). Samen met ons een dikke fissa organiseren? Neem contact op met voorzitter: Wouter Hendrickx

Tiener+:

Elke eerste vrijdag van de maand gaan de vrijwilligers van Tiener+ met de jongere jeugd van OJC Midgard (12 t/m 15 jaar) op stap. Van bowlen tot kamperen. Ook leiding worden van Tiener+? Tik voorzitter Tom Cox eens op zijn schouder.